Sale!

Dame Decadent Copenhagen Working Bags | AMBER Suede Army

DKK 788.38 DKK 499.68

Amber big shoulder bag er en elegant og trendy skuldertaske. Hun har udvendige syninger med håndmalet kantmaling. Udover at give karakter og kant, styrker og …

På lager

 • Beskrivelse

  Amber big shoulder bag er en elegant og trendy skuldertaske. Hun har udvendige syninger med håndmalet kantmaling. Udover at give karakter og kant, styrker og forstærker de også faconen på tasken. Hun har en bred skulderrem med guld og sølv hardwaredetaljer i begge sider af remmen. Hun er rummelig og kan indeholde en 13 tommers computer og kan lukke helt tæt med en lynlåslukning. Indvendig har hun en lille lynlåslomme og foring. Hun er den perfekte ledsager til en travl hverdag, som både kræver et klassisk og festligt look.
  Alle vores tasker er håndlavede på en mindre, familieejet fabrik i Tyrkiet. Decadent har et særligt nært forhold til producenten, som har været med helt fra starten da Karina producerede sin første taske. Det forhold sikrer den bedst mulige kvalitet samt at vores produkter bliver produceret under forhold som vi kan stå inde for både etisk og miljømæssigt.
  Style nr. 750
  Mål: B: 32 CM, H: 38 CM, D: 10 CM

 • Anmeldelser (0)

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Dame Decadent Copenhagen Working Bags | AMBER Suede Army”
 • Kontakt

 • Forsendelse
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Forsendelse Fra DKK 450
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder:  
Varenummer (SKU): LN9716-SA6786 Varekategorier: , , Tags: , , , ,