Sale!

Dame Decadent Copenhagen Håndtasker | MISSY Black

DKK 1315.82 DKK 555.20

Missy small tote er en del af vores nyeste tote familie, og repræsenterer den yngste søster, ligesom Minna. Hun er rummelig med bred bund, men både let i vægt og i udtryk. Hun kan bæres både i hånden eller crossbody med…

På lager

 • Beskrivelse

  Missy small tote er en del af vores nyeste tote familie, og repræsenterer den yngste søster, ligesom Minna. Hun er rummelig med bred bund, men både let i vægt og i udtryk. Hun kan bæres både i hånden eller crossbody med den medfølgende rem, som klipses på indvendigt. Hun lukkes med en magnet og har et lille lynlås rum, samt ruskindsfrynser langs begge sider. Hun er perfekt til en aften hvor du vil skille dig ud, danse på bordene og glemme at det også bliver mandag igen.
  Alle vores tasker er håndlavede på en mindre, familieejet fabrik i Tyrkiet. Decadent har et særligt nært forhold til producenten, som har været med helt fra starten da Karina producerede sin første taske. Det forhold sikrer den bedst mulige kvalitet samt at vores produkter bliver produceret under forhold som vi kan stå inde for både etisk og miljømæssigt.
  Style nr. 755
  Mål: B: 24 CM, H: 21 CM, D: 15 CM

 • Anmeldelser (0)

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Dame Decadent Copenhagen Håndtasker | MISSY Black”
 • Kontakt

 • Forsendelse
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Forsendelse Fra DKK 450
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder:  
Varenummer (SKU): LN9716-SA6933 Varekategorier: , , , Tags: , , , , ,